Kontakt

Ebbe Magnussen
Paradisstien 8
2840 Holte
 
Tlf. 45 42 39 70
Tlf. 31 95 81 64 (mobil)
Email: ebbe-m(snabel-a)get2net.dk

Som nævnt holder jeg lige gerne foredrag for institutioner og firmaer som private.

I større forsamlinger har jeg brug for en almindelig tavle samt en PC og en skærm til Power point eller eventuelt en overhead projekt.
I privat sammenhæng med en mindre kreds kan foredraget afvikles omkring et almindeligt spisebord og gerne med et TV eller en PC til USB-stik.
I begge tilfælde medbringer jeg mine plancher og modeller efter aftale.

Honoraret aftales fra gang til gang, idet jeg er indstillet på at finde en løsning, der er fornuftig for begge parter.

Tidligere har jeg holdt foredrag på en række skoler - både for lærerne og for eleverne, på seminarium og gymnasier, en menighedsforsamling, en aftenskole, hos Rotary, på Københavns Kommunes Hovedbibliotek samt i privat regi.
I november 2006 have jeg et lille indslag i radioens P1 i Apropos hos Bjarke Stender.

Endvidere har jeg et par gange besøgt Anstalten ved Herstedvester, som er et lukket fængsel under Kriminalforsorgen.

Fra 2004 har jeg været tilknyttet Dansk Naturvidenskabsfestivals "Videnskaben på besøg" og siden 2007 "Bestil en forsker". Fra efteråret 2010 har jeg endvidere været gæstelærer på Mærsk Mc-Kinney Møllers Videncenter ved Akademiet i Sorø. Indtil januar 2012 er det i alt blevet til mere end 60 foredrag og kurser.

Dette har bragt mig rundt i hele København og det meste af Sjælland med foredrag.

I februar 2008 holdt jeg et dagskursus i bygning af de platoniske legemer på Pædagogisk Central i Tårnby. Som det fremgår af billederne, byggede vi blandt andet modeller af sugerør og piberensere, hvilket er meget instruktivt.

Fra 2013 har jeg også kunnet tilbyde et foredrag om komponisten Johann Sebastian Bach. Det fortæller om den nyeste Bach-forskning, der blandt andet har afdækket, at det store klaverværk ”Det Veltempererede Klaver” indeholder en række religiøse budskaber. Se mere under ”Emner”.I forbindelse med Forskningens Døgn i foråret 2008 var jeg på Hørsholm Bibliotek, hvorfra denne anmeldelse fra Frederiksborg Amtsavis stammer: Matematisk sjov på biblioteket

 

© 2008 - 2015 Ebbe Magnussen.